СЛОВ*ЯНСЬКЕ ЧТИВО


Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Вересень » 3 » З новим кРОКОМ
З новим кРОКОМ
20:41
Вітаю активних студентів другого курсу і закликаю до активної співпраці за посередництва сайту предмету.
Переглядів: 1908 | Додав: slovsvit | Рейтинг: 4.8/4 |
Всього коментарів: 15
9 AuTuMn  
0
Улясь, не можу з тобою не погодитись. Щодо Тихолоза, думаєш всі його люблять? Я наприклад ставлюсь до нього нейтрально. Класний дядько, але нічого особливо в ньому не бачу.

а про словсвіт зараз вже можна щось говорити, бо в вересні це було так не до теми... Пройшло півроку, і можу впевнено сказати, що від своїх попередніх коментів не відмовляюсь. Навпаки швидше! Не можу сказати, що предмет аж надто цікавий, але беру від нього багато корисного. Ось наприклад праця "Не могу молчать" мене просто вразила!...Повторюсь, вчитись чи не вчитись - це особиста справа кожного. Але просто гидко дивитись під час сесії на всі оті сльози та соплі, на сварки, на скандали, на погрози... Це як дитячий садок...Бути дорослим - це значить не лише гордитись тим, що тобі УЖЕ продають алкоголь та сигарети. Бути дорослим - це , перш за все, відповідати за свої вчинки. На що заслужив - те й маєш)


10 no_comments  
0
Ну я з словсвіту багато всякого цікавого дізналась, наприклад про Пушкінські дуелі...
Ну та, всі любити точно не будуть)))

11 AuTuMn  
0
от бачиш..предмет один на всіх і ти сам вирішуєш - брати з нього щось для себе чи ні. Я від публіцистики трохи далека, я виражаю свої думки в дещо іншому стилі. Та й твори розумію по-іншому. Те, зо наш викладач вважає головним, для мене може бути другорядним, і навпаки...жаль, що приходиться все-таки писати про те другорядне, бо за красиве висловлення власної думки у художньому стилі я навряд чи отримаю 20 балів biggrin

12 no_comments  
0
особисто я за 20 хв, шо нам надано, не встигаю навіть добре подумати над запитанням...мабуть, було б краще, якби було більше семінарів, щоб ми могли говорити...

13 AuTuMn  
0
ооо так!20 хвилин надто мало щоб написати щось геніальне) семінари це дійсно круто! хоча і там є свої мінуси...у вас здається був той самий викладач, що й у нас...мені сподобалось дууууже!

14 no_comments  
0
Балда по ходу!

15 AuTuMn  
0
Так, він! Насправді, класний дядько!

8 no_comments  
0
Юля, щодо того, що є люди, які просто так ходять на пари, погоджуюсь на всі 100! Деколи, коли у нас пари цілим курсом, уже тепер, на другому курсі, деяких бачу вперше, то про ваш потік)
А щодо нашого, то й у нас є такі, що просто ходять на пари. посидіти, поговорити... я не заперечую, теж люблю поговорити, але я принаймні завжди потім перепишу ту лекцію чи поцікавлюсь...
Про викручування...Навіть не знаю, є люди, які вміють розумно викрутитись, бо мають якісь базові знання, які можна використати, а є такі, які нічого не знають, але хитро все розкручують. Тут нічого не поробиш - се ля ві...

Перечитувала коменти третьокурсників теперішніх про викладачів, які дійсно внесли щось у наш студентський розвиток... Цікаво, чи буде такою ж думка після закінчення 2 курсу... Поки що можу судити тільки Тихолоза - цікаво, хто його не любить?!

Щодо слов"янського світу, то насправді дуже цікаво, багато нового. Подобається те, що завжди показуєте дві точки зору - наприклад: Гоголь-Бєлінський... Надзвичайно цікаво читати полеміки!
А ще дуже сподобалась безцеремонність при наведенні дисципліни в аудиторії. Ось такі враження поки що.


7 AuTuMn  
0
назарук, погоджуватись чи не погоджуватись, для мене це не принципово) я дискутувати не люблю) дякую за настанови) читати не читати це також залежить від людини. Одні навчаються, а інші просто ходять на пари) так завжди було,є, і буде) так життя влаштоване) як показав гіркий досвід після першої практичної роботи - люди, які не читали отримали бали набагато більші від тих, що читали. Це мене не стосується. На жаль, вміння "викрутитись" діє набагато краще , ніж зубріння текстів)

6 назарук  
1
гм) читаю це з погляду третьокурсника, який пройшов курс лекцій зі слов'янського світу.
"Якщо чесно, перша пара справила на мене неабияке враження,бо перших 20 хвилин я взагалі не могла ваші репліки до купи скласти=))" - це писали другокурсники. тепер я впевнений, що не я один такий))

"немає поганих викладачів, є студенти, які не вміють знайти до них підхід." - з отим взагалі не згідний, але ця тема зовсім не стосується курсу словсвіту.

"І дякуємо за сайтик, це великий жирний плюсик." - оце правда. протягом курсу лінився, але перед іспитом дуже врятув цей "сайтик".

другому курсу можу порадити єдине: читайте тексти! багато з них справді цікаві (особливо в другому семестрі) і вам ці тексти зможуть багато чого цікавого розповісти.


4 AuTuMn  
0
А ви і не зобов"язані зазирати в душу кожного. Хтось зелений колір любить, а когось він зовсім не приваблює. У поглядах і смаках не сперечаються. в щодо оцінок в кінці року, то я вже після першого курсу розчарувалась у багатьох людях. Що заслужив, те й маєш. Випрошувати ті нещасні 5 балів,і не розуміти , що після цього думка одногрупників зміниться про тебе не в кращу сторону... Тупість все це.
На мою думку, ви надто багато часу приділяєте "підготовці до лекцій, читанню нових текстів, формуванню таблиць успішності, самостійній перевірці сили-силенної робіт". На собі цього не перевірила, але вже можу зробити деякі висновки. Зрештою вашим завданням є просто прийти і "відчитати" лекцію 1год20хв.Це ваша робота, за яку ви отримуєте зарплату. А ви намагаєтесь донести до студентів щось більше( що саме - ми дізнаємось протягом року).Як на мене, то набагато приємніше ( і легше), мати змогу говорити з викладачем і на тему лекції і на інші, можливо зовсім не пов"язані між собою теми. Якщо чесно, перша пара справила на мене неабияке враження,бо перших 20 хвилин я взагалі не могла ваші репліки до купи скласти=)) А потім все якось зрослось. І дякуємо за сайтик, це великий жирний плюсик. Це заохочення до навчання, бо замість того, щоб лазити по бібліотеках і довго-нудно шукати потрібну літературу, ми можемо в будь-який час доби гортати сторінки в інтернеті)спасибі) smile

5 slovsvit  
0
на здоров'я

2 AuTuMn  
0
після всього прочитаного, після коментарів, які тут залишені, стає страшно! думки настільки різнобічні, що я навіть не розумію як для одних людей ви змогли стати кумиром, а для інших...не буду продовжувати. все напевно залежить від нас. і здається , що більшість тих, хто вас незлюбив просто лінувались у свій час читати запропоновану літературу. Навчання вимагає співпраці викладача і студента і якщо студент не докладає до цього навіть мінімальних зусиль, то зрозуміло що нічого з цього не вийде. немає поганих викладачів, є студенти, які не вміють знайти до них підхід.

3 slovsvit  
1
а з іншого боку - цікаво. Якщо припустити, що сайт проіснує років з десять, то тут буде цілий архів ідей і компроматів. А щодо невдячостей, то я не спроможний зазирати у душі кожного і шукати там спільні точки дотику. Зрештою - для чого; й так за підготовкою до лекцій, читанням нових текстів, формуванням таблиць успішності, самостійною перевіркою сили-силенної робіт часу на особисте життя надто мало. Люди різні, а життя одне.

1 no_comments  
0
ось так... тепер і ми другокурсники)дякуємо, спробуємо оправдати всі сподівання) biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 16.05.2024, 06:25
Вітаю Вас Гість
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Коли ви востаннє цілували маму?

Всього відповідей: 284

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz